195/55r16 Goodyear Ultragrip 8

195/55r16 Goodyear Ultragrip 8

195/55r16 goodyear ultragrip 8

    Otomobil veya araç lastikleri çeşitli faktörlere göre kategorilere ayrılır. Kullanım amacına göre yazın ve kışın olarak farklı yapıda bulunan lastikler başka birçok nedenle sınıflandırılır. İlk olarak markaya göre sınıflandırma durumu söz konusudur. Genellikle popüler olan lastik markaları Goodyear gibi markalardır. Dünya çapında ünlü olan bu tarz marka lastiklere Fuat Otomotiv üzerinden uygun fiyatlar ile sahip olmanız mümkündür. İkinci olarak lastik sınıflandırmasında boyut oldukça önemlidir. Tekerleklerin kaç inç olduğuna göre ebatlar sınıflara ayrılır. 16 inç, 18 inç, 20 inç gibi türler lastiklerde sık sık karşımıza çıkar. 195/55r16 goodyear ultragrip 8 modelinde ise 16 inçlik boyut söz konusudur. Bu model Goodyear markasına ait kaliteli ve popüler lastik türlerinden biridir. Islak zemin ve karlı alanlarda performans vermesi sebebiyle genellikle kış aylarında yaygın şekilde tercih edilir. 4 mevsim olarak kullanmakta mümkün olsa da genel tercih kış aylarında daha fazladır. 55 R ayrıntısı lastiğin radyal olduğunu belirten unsurdur. 195 ise lastiğin yüzeyinin genişliğini yansıtmaktadır. 195/55r16 goodyear ultragrip 8 modeli isminden anlaşılacağı üzere 195 mm genişliğe sahiptir. Ultra grip 8 modeli ise isminden belli olacağı gibi kış şartlarındaki zorlu koşullara olan dayanıklılığı anlatır. Lastik derinliği oldukça fazla olması nedeniyle kamyon ve otobüs lastikleri kadar kalitelidir. Ayrıca isteğe bağlı olarak çivi takımı gibi seçeneklerde bulunmaktadır. Fuat Otomotiv üzerinden Goodyear markasının lastiklerine hızlı şekilde sahip olabilirsiniz.

205/55r16 goodyear ultragrip 8

     Lastikler ebatlarına, genişliklerine ve kullanım alanlarına göre sınıflara ayrılır. Bu sınıflandırmaya tabi ki marka ayrımı da gelmektedir. Lastik alırken güvenilir ve bilindik dünyaca ünlü markalar tercih edilmelidir. Popüler olan herkesin bildiği kaliteli lastik markalarının başında Goodyear gelir. Fuat Otomotiv üzerinden Goodyear markasına ait her türden sıfır lastiğe sahip olabilirsiniz. Bu modellerden birisi de 205/55r16 goodyear ultragrip 8 modelidir. Bu modelde isminden anlaşılacağı üzere 16 inçlik lastik büyüklüğü bulunur. 16 inç olan tekerlekler için yoğun ilgi gören modellerden biridir. 55 R ibaresinde ise radyal olduğu betimlenmektedir. 205 rakamı ise lastiğin genişliği lanse eden durumdur. Lastikler genişliğine göre sınıflandırılmaktadır. Yol tutuş ve mevsimsel faktörlere göre genişlik tercihi yapılır. 205/55r16 goodyear ultragrip 8 modelinde 205 mm lastik genişliği karşımıza çıkar. Model kış aylarında zorlu hava koşulları için oldukça uygundur. Karlı ve ıslak zemin üzerinde aracınızın performansı üst seviyeye çıkacaktır.

215/55r17 goodyear ug8 performance

    Lastik tercihi yaparken araca ve mevsime göre seçim yapmak gerekir. Eğer kış aylarında iseniz 215/55r17 goodyear ug8 performance modeli sizin için oldukça uygun olacaktır. Bu model kış şartları için üretilmiş kaliteli lastik türlerinden biridir. Bilindiği üzere Goodyear markasi lastik denince ilk akla gelen firmaların başında gelir. Gönül rahatlığıyla ile kış aylarında kullanım söz konusudur. Model 17 rakamından anlaşılacağı üzere 17 inç olarak yer alır. Ayrıca 55 R ibaresinde görüldüğü gibi radyal olarak yer almaktadır. 215 rakamı ise lastiğin 215 mm genişliğe sahip olduğunu gösterir. Buda yol tutuşunu artıran ve arazi araçlarına uygun yapıda olduğunu yansıtır. Genellikle bu modeller 4 x 4 modellerde de yaygın şekilde tercih edilmektedir. Fuat Otomotiv üzerinden bu modele sahip olmanız basittir.

225/45r17 goodyear ug8 performance

     Lastik markalarının başında Goodyear markası gelir. 225/45r17 goodyear ug8 performance modeli yaygın şekilde ilgi gören modellerden biridir. Zorlu kış şartları için uygun olan lastik Goodyear markasının 225 mm genişliğe sahip modelidir. Ayrıca 17 inç büyüklüğünde bulunan model 45 Radyal olarak karşımıza çıkar. Yağmur ve kar gibi doğa olaylarında sorunsuz şekilde otomobil kullanımına vesile olacak lastiklerden biridir. Fuat Otomotiv sayesinde bu modele sahip olabilir veya sipariş verebilirsiniz.

275/45r20 ultragrip performance+ suv

     Kış aylarında lastik seçimi yaparken özenli hareket edilmelidir. 275/45r20 ultragrip performance+ suv modeli sayesinde doğru seçim yapılmış olunur. Bu model büyük ebatlara sahip lastik türü olarak bulunur. 20 inç boyuta sahip olan lastik isminden anlaşılacağı üzere 275 genişliğinde yer alır. Oldukça geniş ve büyük olan model SUV araçlar içinde uygundur. Çeşitli arazi aracı sahibi olan kişiler için kışın tercih edilen modellerin başında gelir. Goodyear markasının kalitesi sayesinde her türlü performansı kışın almanız mümkündür.

Whatsapp