Anadolu Yakası İkinci El Lastik

Anadolu Yakası İkinci El Lastik

Anadolu Yakası İkinci El Lastik

Çeşitli dış etkenlerden dolayı aşınan araç lastiklerinin düzenli periyotlarla değiştirilmesi gerekir. Lastik değişimlerinde yeni lastikler satın alınabileceği gibi ikinci el lastik alımı yapılmasının imkânı da vardır.

Çıkma, kullanılmış lastikler olarak adlandırılan ikinci el lastikler jant ile satılmaz. Bu lastiklerin içleri boştur ve kullanım açısından da yeni lastiklerden hiçbir farkı bulunmamaktadır. Anadolu yakası ikinci el lastik satışındaki en güvenilir firmalar arasında bulunan Fuat Group, araçların boyutlarına göre garantili ikinci el lastik hizmeti vermekte ve ikinci el lastiklerdeki rot-balans ayarlarını da mağazalarında gerçekleştirmektedir.

İkinci El Lastik Avantajları

Şüphesiz ki ikinci el lastik avantajları göz önünde bulundurulduğunda en ön plana çıkan konu masrafın az olmasıdır. İkinci el lastikler oldukça uygun fiyatlı ürünler olup, piyasada her bütçeye uygun ikinci el lastikler bulunmaktadır.

İkinci el lastiklerin bazı diğer avantajları ise şunlardır:

  • İkinci el lastikler çevre dostudur.

Araç lastikleri eskidiğinde çöplere atılır. Araçların ne denli fazla olduğu da düşünüldüğünde bu çok büyük miktarlarda eskimiş lastiğin çevreye bırakılması anlamına gelir. Atılan bu lastikler zamanla çevreye yayılabilen zararlı kimyasallar üretirler. Bu kimyasal ve ağır metaller toprağa karışır ve çevre kirliliğine sebep olur. İkinci el lastikler ise geri dönüştürülebilir ürünlerdir ve bu lastikler yenilenerek en az yeni bir lastik kadar sağlam olabilir.

  • İkinci el lastikler az maliyetlidir.

İkinci el lastik fiyatları aynı modeldeki orijinal fiyatların neredeyse üçte biri kadardır. Ayrıca her bütçeye uygun ikinci el lastikler vardır ve bu lastikler çoğu zaman gerekli bakımlar yapılarak sunulur. Sonuç olarak bu durum ikinci el lastiklerin hem çevre hem de bütçe dostu olduğunu kanıtlar niteliktedir.

Anadolu Yakası İkinci El Lastik Fiyatları

Anadolu yakası ikinci el lastik fiyatları çeşitli faktörlere göre değişebilmektedir. Örneğin kısa süre kullanılmış ikinci el lastik ile uzun süre kullanılmış ikinci el lastik fiyatları aynı değildir. Ayrıca kullanılan ikinci el lastiğin marka bilinirliği de fiyatları etkilemektedir. Anadolu yakası ikinci el lastik hizmeti veren Fuat Group firması en dayanıklı lastiklerin satışını yapmakta ve araç sahiplerinin bütçelerine en uygun fiyatların belirlenebilmesini sağlamaktadır. Anadolu yakası ikinci el lastik fiyatları hakkında daha detaylı bilgiye ulaşmak için Fuat Otomotiv ile iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp