Anadolu Yakası İkinci El Lastik

Anadolu Yakası İkinci El Lastik

Anadolu Yakası İkinci El Lastik

Araç kullanan kişiler yılın belli zamanları belli rutinde bakımlar yapıldığını bilir. Her aracın rutin aralıklarla değişmesi gereken parçaları vardır. Genellikle motor ve kaput kısmında yer alan bu parçaların haricinde aracın ana unsurlarından biri olan lastikler de çok önemlidir. Ancak sıfır ve kullanılmamış araç lastiklerinin çok pahalı olması pek çok kişiyi ikinci el lastik almaya zorlamaktadır. İkinci el lastikler de düzgün kullanılmış ve kaliteli olursa araç için herhangi bir sıkıntı oluşturmaz.

Aynı zamanda güvenli sürüş teknikleri konusunda da herhangi bir endişe yaratmaz. Ancak ikinci el lastikler için temiz ve düzgün kullanılmış lastik bulmak biraz zordur. / Anadolu Yakasında en güvenilir ve kaliteli ikinci el lastikleri siz değerli müşterileri için temin etmektedir.

Fuat Otomotiv farkıyla edineceğiniz ikinci el lastikler sizi yarı yolda bırakmaz.

İkinci El Lastik Almanın Avantajları

İkinci el lastik bazı kişileri korkutsa da ömrü bitmediği sürece herhangi bir sıkıntı yapmaz. Ömrü bitmiş lastikler zaten piyasada ikinci el olarak da satılmaz. İkinci el lastik kullanmanın birçok farklı avantajı vardır. Bunlardan bazıları;

  • İkinci el lastikler sıfır lastiklere çok daha ekonomik ve uygun fiyatlıdır. Neredeyse aradaki fark %50’ye dayanmaktadır
  • İkinci el lastik almak çevre kirliliğini de azalma konusunda bir miktar katkıda bulunmaktadır.
  • İkinci el lastikler ile hem yazlık hem de kışlık farklı mevsimler için lastik tipleri alabilirsiniz. Birçok lastik çeşidinin tipi piyasada ikinci el olarak bulunmaktadır.
  • Bazı ikinci el lastiklerin garanti süreleri henüz bitmemiş olabilir bu durumda satın aldığınız lastikleri garanti kapsamında kullanabilirsiniz.

İkinci El Lastik Alırken Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

İkinci el lastik alırken dikkat etmek gereken bazı hususlar olabilir. İkinci el lastik alırken en çok dişlerin derinliğine bakılır. Aşınmış dişleri olan lastiklerin kullanım ömrü azalmış anlamına gelir. Lastiklerin belli kullanım ömrü yoktur ancak Avrupalı lastik üreticileri ortalama 6 yıl gibi bir rakam önerirler. Bu süreyi dolduran tüm lastikler değiştirilmelidir. Mevsime göre farklı lastik kullanıldığında bu süre daha da kısalmaktadır.

Whatsapp