Maltepe Lastik Satış

Maltepe Lastik Satış

Maltepe Lastik Satış

Günlük hayatta sürekli kullandığımız ticari veya ticari olmayan otomobiller ulaşım için oldukça gereklidir. İstanbul’da şehir içi ulaşımda denizyolu, demiryolu gibi seçenekler olsa da en sık kullanılan ulaşım yolu karayoludur. Gerek toplu taşıma gerek bireysel otomobil kullanımı şehir içinde çok yaygındır. Bu araçların sürekli olarak trafikte olması pek çok bakımı ve değişiklik yapılmasını da zorunlu kılar. Bu değişimlere örnek olarak yağ filtresi değişimi, yakıt filtresi değişimi, akü bakımı ve değişimi, lastik bakımı ve değişimi verilebilir. Aracın yol üzerinde en iyi ve güvenli şekilde gidebilmesi için periyodik olarak lastiklerinin değiştirilmesi gerekir. Bugün Maltepe İstanbul’un en gelişen ve en kalabalık olan semtlerinden birisidir. Maltepe ilçesinde bulunan Fuat otomobil olarak biz, sürücüler için en iyi lastik desteğini sağlamak amaçlı olarak kurulduk.

En İyi Araç Lastikleri

Ülkemizde satılan lastiklere bakılınca en çok tercih edilen markalar arasında Goodyear, Michelin, Pirelli, Continental, Bridgestone görülür. Sıklıkla tercih edilmelerinin sebebi kullanılan malzemenin kaliteli ve lastiklerin uzun ömürlü olmasıdır.

Lastik Fiyatları

Lastik fiyatları piyasada belli aralıkta satılmasına rağmen araca ve lastiğin kalitesine göre değişir. Bu konuda net bir belirleme yapmak mümkün değildir. Her modelin ayrı bir fiyatı bulunur. Bu sebeple lastik fiyatlarında en doğru bilgi için Fuat otomobil bayisiyle iletişime geçebilirsiniz. Maltepe’de bulunan bayiye direk gelerek veya iletişim numaralarından arayarak kolayca bilgi alabilirsiniz.

Lastiğin Tarihi

Bugün son teknoloji ile üretilip satılan lastiklerin tarihine kısa bir göz atınca aslında lastiğin tarihini Milattan Önce ’ye kadar dayandırabiliriz. Çünkü lastiğin temeli tekerleğe dayanır ve tekerlek ilk olarak Mezopotamya’da icat edilmiştir. Yüzyıllar boyunca gelişerek değişim gösteren tekerlek, 19.yy’da kauçuk malzeme kullanılmasıyla lastik şeklini almıştır.

Lastik Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

  • Araca uyumlu bir lastik olmalıdır.
  • Mümkün mertebe aracın orijinal parçası olan markalarla yenilenmelidir.
  • Mevsim özelliklerine uygun, hava şartlarına uyum sağlamalıdır.
  • Lastiklere değişimden önce ve sonra her daim hava basıncı uygulanmalıdır.
  • Yakın tarihte üretilmiş lastikler tercih edilmelidir.
  • Lastiğin boyu araca takılmaya uygun bir boy olmalıdır.
Whatsapp