Anadolu Yakası İkinci El Lastik Satış

Anadolu Yakası İkinci El Lastik Satış

Anadolu Yakası İkinci El Lastik Satış

Lastik, içinde basınçlı hava tutabilecek şekilde tasarlanmış olan, araç jantına monte edilerek aracın yer ile temasını sağlayan, dışarıdan basit ve üniform bir yapıdaymış gibi görünen, fakat yapısında kauçuk, kord bezi, çelik teller ve pek çok kimyasal bulunduran, yüksek teknoloji gerektiren bir süreç ile üretilen, aracın en önemli parçalarından birisidir.

Çıkma ve kullanılmış lastiklere ikinci el lastik denilmektedir. Bu lastiklerin satış durumuna ise ikinci el lastik satış ismi verilmektedir. Anadolu Yakası ikinci el lastik satışı yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Fuat Group şirketi, sizler için en kaliteli ve en iyi hizmeti vermeye son sürat devam etmektedir.

Anadolu Yakası İkinci El Lastik Satış Avantajları

Anadolu Yakası ikinci el lastik satış, kullanıcılar için pek çok avantaj sağlamaktadır. Bu avantajlar aşağıdaki gibidir:

  • Şirketimiz tarafından piyasaya sunulan, bütçe dostu ikinci el lastikler araç sahiplerinin tercihi haline gelmiştir. Aracını satacak olan kişiler, dönemsel kullanım amaçlı lastik alan kişiler, araç kiralama firmaları ya da şirketleri, ekonomik lastik almak isteyen kişiler, çıkma lastikleri tercih etmektedir.
  • Sektör içerisinde öncüsü olduğumuz Anadolu Yakası ikinci el lastik satışını, müşterilerimizden gelen olumlu yorumlar ve onların bizi tavsiye etmeleri sonrasından günden güne daha da büyüttük. Fuat Group şirketi sitesine koyduğumuz her ikinci el lastik, kodlanmadan önce depo sorumlularımız tarafından kontrolden geçmekte ve kodlanıp satılan lastik takımlarının satışı olduğunda, kod sitemizden tamamen kaldırılmaktadır.
  • Her mevsim koşullarına uygun, yaz, dört mevsim, kış ikinci el lastikler Fuat Group şirketi sitesinde bulunmaktadır. Ürün yelpazemizde, oto ve 4x4 araçları için çok fazla çeşit bulunmaktadır. Aracınıza bulamadığınız ara ebatları bile, ikinci el lastik kategorisinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

İkinci el lastik satış işini yaparken, Fuat Group şirketi olarak, aklınızda soru işaretleri kalmasın diye her şeyi düşündük. Sizler için her lastiğin diş derinliği, ön arka üretim tarihi, lastiğin üretim yeri ve tüm teknik özellikler şeffaf bir şekilde sunulmaktadır.

Anadolu Yakası İkinci El Lastik Satış Hakkında Detaylı Bilgi

İkinci el lastikler, lastiğin diş derinliğine göre altı ya da bir yıl garantilidir. Lastiklerin balans ayarı da garanti kapsamı içindedir. Fuat Group şirketi bünyesinde satılan ikinci el lastikler, kaynaklı ya da kaplamalı değildir ve diş açma bulunmamaktadır. Lastiklerin teknik özellikleri ayrıntılı bir şekilde sizler ile paylaşılmaktadır. Anadolu Yakası ikinci el lastik satışı hakkında daha fazla bilgi için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Whatsapp