Pendik Lastik Kaplama

Pendik Lastik Kaplama

Pendik Lastik Kaplama

Lastik kaplama hizmetleri aşınmış ve hasar görmüş olan lastiklerin sırt bölümünün yenilenmesi durumudur. Kaplanan lastikler, performans konusunda herhangi bir kayıp yaşamadan aynı servis durumlarından ötürü yeniden kullanılmaya devam etmektedir. Günümüz şartlarında gelişmekte olan lastik endüstrisi, lastiklerin gövde kısmının bazen bir iki defa kaplanmasına imkân tanır. Genel olarak otobüs ve kamyon, iş makine lastikler, uçak lastikleri ve binek araç lastiklerine uygulanan işlemlerdir. Bu hizmetleri sizlere Pendik lastik kaplama olarak profesyonel bir şekilde sunuyor ve lastiklere ekstra para vermenize engel olarak ekonominize destek oluyoruz. Pendik lastik kaplama hizmetlerini firmamız Pendik bölgesinde yıllardır sürdürmektedir. Bu hizmetleri bölgesinde profesyonel olarak sağlayan önemli firmalardan biriyiz.

Lastik Kaplama Neden Yapılır?

Lastik kaplama çalışmaları yeni olan bir lastikten beklentileri ve fiziksel özelliklerin sağlanması için özel olarak tasarlanan yeni lastiklere benzer olan kaplama desenleriyle, müşterilere sunulur. Lastik kaplamanın en önemli sebebi yüksek maliyetten kaçınmak ve lastikleri eski haline getirerek işlevsel bir biçimde kullanmaktır.

Kaplama işlemleri;

  • Lastik kaplama çalışmalarında hazır pişmiş olan desen gövdenin üstüne uygulanır.
  • Arada olan bağ, ince tabakalar halinde olan pişmemiş kauçuk ile sağlamlaştırılır.
  • Sırt desenleri gövde bölümüne uyacak biçimde üretilir.
  • Kauçuk otoklavda piştiği için sırt gövdeyle kaynaşır.
  • Sonrasında sırt geçirilmiş lastik otoklav adı verilen özel odalarda pişirilir. Daha sonra kontrol aşamasında lastik üretim alanlarını terk etmeden önce belirlenen yüksek kalite standartlarını karşılamalıdır.

Lastik Neden Kaplanır?

  • Yeni lastiklere yakın performans göstermek ve güvenilir özellikleriyle lastiklerin uzun ömürlü olmasını sağlamak.
  • İşletme araçlarının, filoların ve bireysel araç sahiplerinin işletme maliyetini minimum seviyeye indirmek.
  • Aynı olan karkası birden çok defa kullanıp, daha az hammadde tüketmek için çevre açısından zararlı olabilecek bütün etkileri engellemek.
  • Ömrünü tamamlamış lastik sayısının oluşumunu minimum seviyeye indirmek.

Yeni olan lastiklerinizin bakımlarının zamanında ve uygun biçimde yapılmasıyla kaplamaya uygun olan diş derinliğine sahip lastiklerinizin servislerden alınmasıyla kaplama işlemleri yüksek kalitede olan yeni lastiklerinize ikinci ve üçüncü ömrü kazandıran çözümlerden biridir. Yeni lastiklerin ömürleri uzatılarak güvenli bir kullanım sağlanır.

Whatsapp