Anadolu Yakası Lastik Satış

Anadolu Yakası Lastik Satış

Anadolu Yakası Lastik Satış

Araçların rahat, güvenli ve tasarruflu bir şekilde hareket edebilmesi için birbirinden farklı boyutlarda ve çeşitli tiplerde lastikler geliştirilmektedir. Lastiklerin sahip olduğu oluk sayıları, hamurlarının sertlik derecesi ya da diş derinliği gibi detaylar, lastik kullanım alanlarını belirlemektedir. Bu lastiklerin satış işlemlerine ise lastik satışı denilmektedir. Lastik satışı yaparken ve lastik alırken uluslararası standartlarda olmasına dikkat edilmelidir.

Anadolu Yakası lastik satışı yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Fuat Otomotiv Group firması, sizler için en kaliteli ve en iyi lastikleri sunmayan son sürat devam etmektedir.

Anadolu Yakası Lastik Satışı Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Anadolu Yakası lastik satışı yaparken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar bulunmaktadır. Bu noktalar aşağıdaki gibidir:

  • Taşıma Kapasitesi (Yük Endeksi): Taşıma kapasitesi, diğer adıyla yük endeksi, bir lastiğin uygun koşullar altında şişirildiğinde destekleyebileceği maksimum ağırlığa karşılık gelmektedir. Taşıma kapasitesi ne kadar yüksek olursa, yük taşıma kapasitesi de o kadar fazla olur.
  • Taban Genişliği: Taban genişliği, aracın yol tutuşunda oldukça önemli bir faktördür. Her araçta farklılık gösteren taban genişliği, lastik satışında oldukça etkilidir.
  • Yanak Yüksekliği (Kesit Oranı): Yanak yüksekliği ya da diğer adıyla kesit oranı, yüksekliğin genişliğe oranıdır.
  • Jant Çapı: Jant çapı, lastiğin boyutunun bir uçtan diğer uca olan ölçümüdür. Ekstra olarak, jant çapı, jant boyutunu da belirtmektedir.

Hepsi ve daha fazlası ile Fuat Otomotiv Group firması ile iletişime geçebilir ve gerekli bilgileri alabilirsiniz.

Anadolu Yakası Lastik Satış Fiyatları

Anadolu lastik satış fiyatları, lastik tipine ve boyutuna göre değişkenlik göstermektedir. Örnek olarak, boyutu oldukça büyük olan bir lastiğin satış fiyatı ile boyutu küçük bir lastiğin satış fiyatı aynı değildir. Aynı zamanda, lastiğin markası da satış fiyatlarında değişkenliğe sebep olmaktadır. Bu sebeplerden ötürü Anadolu Yakası lastik satış fiyatları hakkında net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. Anadolu Yakası Lastik satış fiyatları hakkında daha ayrıntılı ve daha detaylı bilgi alabilmek için Fuat Otomotiv Group firması ile iletişime geçebilir ve bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Whatsapp