Pendik Lastik Saklama

Pendik Lastik Saklama

Pendik Lastik Saklama

İstanbul Anadolu yakasında sizlere Pendik lastik saklama ile kaliteli hizmetler sunuyoruz. Lastik saklama hizmetleriyle sizlerin yaz ve kış lastiklerinizi mağazalarımızda saklıyoruz. Lastik değişimlerinde rot balans ayarlarını yaptıktan sonra siz değerli müşterilerimizin kullanımına sunuyoruz. Issız yollarda araçların arıza yapması birçok kişi için eziyettir. Acilen yetişmeniz gereken bir yere giderken ya da iş yerine yetişmeye çalıştığınızda araçlarınızın arıza yapması sizleri mağdur edebilir. Pendik lastik saklama ve yol yardımı servisi olarak sizlere bu anlamda kaliteli hizmetler sunuyoruz. Bu hizmetlerimizi siz değerli müşterilerimize sunarken garanti ve taahhütlerimizi yerine getirmekteyiz. Bölgemizde bu hizmetleri siz değerli müşterilerimize sunarken her zaman kalitemizden ödün vermeden hizmetlerimizi sizlere en iyi şekilde sunuyoruz.

Lastikleri Nerede Saklayabiliriz?

Lastikler araç üzerinde iken yol üstünde olması muhtemel olan toz, çamur, kimyasal ve zift ile düzenli olarak temas halindedir. Lastiğin ana yapım maddesi olan kauçuklar bu maddelerden etkilenmektedir. Bu sebepten ötürü tazelik ve yumuşaklığını yitirir. Bu yüzden lastikler arabadan çıkarılıp basınçlı suyla yıkanır. Suyla birlikte sabun gibi dezenfektan maddeler tercih edilebilir. Fakat yıkama sonrasında bol suyla durulanması gerekir.

Lastikler saklandığında temizliği kadar depo alanı da oldukça önem arz etmektedir. Güneş ışığı olmayan serin ve kapalı olan alanlar lastiklerin ömrü ve sağlığı açısından oldukça iyi ve uygun yerlerdir. Islak, soğuk ve rutubetli yerler, lastiklerin depolanması için uygun değildir. Bu tarz ortamlarda saklamanız zorunlu hale gelmişse lastiklerinizi naylon poşetlerle muhafaza ediniz. Poşetlerinizin havasını alıp, sakladığınız lastikleri ıslak ve soğuğa karşı koruyabilirsiniz.

Kimyasal ve yağların aktığı yerler de ise lastikteki kauçuğun özelliklerini kaybetmesine sebep olduğundan ötürü bu tarz alanlarda lastik saklamak sakıncalıdır. Lastiklerin yapılarına zarar veren her türlü kimyasal maddelerin, çözücü ve hidrokarbür maddelerinden uzak tutulması gerekir. Lastiklerinizin bu yüzden saklandığı mekânlar ve ortamlara son derece dikkat etmelisiniz. Sizlere lastik saklama hizmetlerini Pendik lastik saklama olarak sunuyoruz. Yaz aylarında kış lastiklerinizi, kış aylarınızda yaz lastiklerinizi kayıt altına alıp mağazalarımızda saklıyoruz. Sizlere bu hizmetleri uygun fiyat ve müşteri memnuniyeti kapsamında sunuyoruz.

Whatsapp