Pendik Lastik Satış

Pendik Lastik Satış

Pendik Lastik Satış

Sizlere İstanbul’un Pendik başta olmak üzere Anadolu yakası ilçelerinde Pendik lastik satış hizmetlerini profesyonel ve güler yüzle sunmaktayız. 30 yıla aşkın süredir, sizlere bu hizmetleri kalite standartları kapsamında sunuyoruz. Sizlere yaz lastiği, kış lastiği ve dört mevsim lastik satışı yapıyoruz. Ayrıca motosiklet lastiği de sattığımız ürüneler arasındadır. Sattığımız lastik ürünleri içerisinde arazi araçları binek araçlar, 4x4 araç lastikleri dışında normal ticari araç lastikleri, kamyon, tır, otobüs, zirai araçlar, yol ve iş makinesi araçları bütün kategorilerde ihtiyaçları karşılayacak potansiyele sahibiz. Satışa sunduğumuz bütün ürünlerimiz, üretici firmalar tarafından herhangi bir üretim hatası olursa garanti kapsamına girmektedir. Sizlere lastik satışlarını uygun bütçe ve kaliteli şekilde sunuyoruz.

Oto Lastik Satışı

Sizlere Pendik lastik satış hizmetlerini sunarken her türlü araca uygun lastik satışı yapmaktayız. Sektörümüzde uzun yıllardır doğru şekilde hizmetler vererek, müşterilerimizi her zaman memnun ediyoruz. Lastik satışı, akü ve jant satışı, rot-balans, lastik tamiri, yol servisi hizmetleri, lastik saklama ve kaplama lastik hizmetlerini sizlere en kaliteli şekilde sunarak yarım asra yakındır, hizmetinizdeyiz. Sizler için sunduğumuz lastik hizmetlerinde birçok araca uygun lastik satışı yapmaktayız bunlar;

  • Binek araç lastiği,
  • Arazi araçları lastikleri,
  • 4x4 araç lastikleri,
  • Ticari araç lastikleri,
  • Kamyon ve otobüs lastikleri
  • Zirai araçlar (römork, traktör lastikleri)
  • Yol ve iş makinaları (loader, forklif lastikleri)

Yukarıdakiler gibi bütün kategorilerdeki araçların lastiklerini satışa sunarak sizlere bu anlamda kaliteli hizmetler veriyoruz. Üretici firmalar kapsamında bütün lastiklerimiz garantilidir. Sizlere dünyanın en büyük markalarından üretilen lastikleri sunuyor ve kaliteli hizmetlerimize devam ediyoruz.

Oto lastikler araçların güvenli sürülmesi adına araç ve zemin arasındaki temasın sağlanması, kimyasal ve kauçuk maddelerden üretilmiş araçların hareket etmelerini sağlayan önemli parçalardan biridir. Lastiklerin üretim aşamasında kullandıkları ham madde ve kauçuk durumuna göre değişim gösterir. Araçların lastiklerinin kaliteli olabilmesi adına üretim sürecinde kullanılmış olan kauçuk miktarının oldukça yoğun olması gerekir. Kauçuk oranı yüksek olan lastiklerin yoldaki tutuş performansları daha yüksek olur ve lastiklerin kalitesi artmış olur.

Whatsapp