Anadolu Yakası Lastik Tamiri

Anadolu Yakası Lastik Tamiri

Anadolu Yakası Lastik Tamiri

Araç lastiklerinden biri diğerine göre daha fazla iniyorsa, daha fazla inen lastikte patlak olabilir. Lastiğinizde patlak olduğunu düşünüyorsanız, araç lastiğini sökmeli ve stepne lastik ile değiştirmelisiniz. Ayrıca patlak lastik tamiri için en yakın tamirciye de gitmeyi ihmal etmemelisiniz. Patlak olduğundan şüphe ettiğiniz lastik ile kısa mesafe olsa bile asla yola çıkmamalısınız.

Anadolu Yakası lastik tamiri, teknik bilgi, uzmanlık, donanım, ustalık ve malzeme gerektirir. Patlak olan lastik, onarılmaya müsaitse lastik tamirini yaptırabilirsiniz. Bu durum sizi, yeni lastik almaktan kurtarır ve tasarruf etmenizi sağlar. Anadolu Yakası lastik tamiri yapan pek çok firma ve şirket arasında en çok tercih edilen Fuat Group şirketi, sizler için en iyi hizmeti vermeye son sürat devam etmektedir.

Anadolu Yakası Lastik Tamiri Çeşitleri

Araç lastiğinin tamir edilebilmesi ve tekrardan sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesi için gerekli bazı etkenler mevcuttur. Bu etkenlerden ilki, lastiğin patlak haldeyken kullanılmamış olmasıdır. Patlak lastiğin kullanılması, lastiğin tamamına zarar vermektedir. Aynı zamanda oluşan patlağın sadece lastiğin sırt kısmında olması ve 5 milimetreyi aşmamış olması gereklidir.

Lastiğin patladığı noktaya ve patladığı bölgenin boyutuna göre çeşitli tamir şekilleri kullanılmaktadır. Bu çeşitler aşağıdaki gibidir:

  • İçten Yama ile Tamir: İçten yama ile tamir yönteminde ilk olarak, lastik, janttan sökülür ve patlamaya neden olan yabancı cisim hala lastiğin üzerinde ise dikkatlice çıkartılır. Yüzeyde oluşan bozulmaların düzeltilmesi amacı ile bölge tıraşlanır, zımparalanır ve ardından yama yapıştırmaya hazır hale getirilir. Lastiğe yama yapıldıktan sonra yamanın kuruması ve lastikle iyice bütünleşmesi beklenir. Yama kuruduktan ve lastikle iyice bütünleştikten sonra tekrardan tekere oturtulur.
  • Fitil Tekniği ile Tamir: Bu yöntemde lastiğin tekerlekten sökülmesine ihtiyaç yoktur. Lastiğe saplanan yabancı cisim, lastikten çıkartılır ve oluşan boşluğa özel bir fitil yerleştirilir. Daha sonrasında özel yapıştırıcılar ile bölüm sıvanır. Fitilin dışarıda kalan kısmı tıraşlanır.
  • Şambrel Tamiri: Bu yöntem şambrelli lastiklere uygulanmaktadır. Tamir esnasında lastiğin içerisinde bulunan şambrel dışarı çıkarılır ve yama yapıldıktan sonra şambrel tekrardan lastiğe geri takılır.

Lastik tamiri hakkında detaylı bilgi için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.

Anadolu Yakası Lastik Tamiri Fiyatları

Anadolu Yakası lastik tamiri fiyatları, tamir çeşidine göre değişkenlik göstermektedir. Bu sebepten ötürü fiyatlar hakkında net bir bilgi vermek doğru değildir. Anadolu Yakası lastik tamiri fiyatları hakkında daha ayrıntılı bilgi için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp