Pendik Akü & Jant Satış

Pendik Akü & Jant Satış

Pendik Akü & Jant Satış

Akü ve jant, araçlar için önemli bileşenlerdir. Diğer motorlu araç bileşenleri gibi, aküler de zamanla yıpranır ve değiştirilmesi gerekir. Bu durum jantlar için de geçerlidir. Birçok kişi estetik görünümlerinden dolayı jantlara odaklanır. Jantların stilini veya boyutunu değiştirdiğiniz zaman, aracınızda yeni bir görünüm elde edersiniz.

Pendik Akü Satış

Araç akünüz, aracınızın kaputunun altında bulunur. Kapı kilitleriniz, sürgülü pencereleriniz, lambalarınız ve diğer araba aksesuarlarınız için gereken elektriği sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aracınızı çalıştırmanıza da olanak tanır. Akünüz bittiği anda arabanız artık çalışmaz. Yeni bir akü almayı planlıyorsanız; akü çeşitlerimiz arasından seçim yapabilirsiniz. Uygun bir akü ararken dikkate alınması gereken beş önemli faktör vardır.

Bunlar:

Pendik Jant Satış

  • Akü Boyutu: Araç akünüzün, yerine sıkıca ve sağlam bir şekilde oturması önemlidir. Bir arabanın akü yerinin boyutu, üreticiye bağlı olarak değişir. Ancak çoğu, belirli bir grup boyutundaki aküleri barındıracak şekilde tasarlanmıştır.
  • Akü Markası: Piyasada pek çok araba aküsü markası varken, çoğu sadece birkaç üretici tarafından üretilmektedir. Bazı markalar üreticileriyle aynı adı paylaşırlar. İdeal olarak, aracınızın kullanım kılavuzunda belirtilen akü markasını satın almalısınız.
  • Akü Rezerv Kapasitesi: Bir pilin yedek kapasite derecesi (RC), sabit gücü ifade eder. Bu, alternatör veya fan kayışı arızalandığında, akünün arabanızı çalıştırmak için gereken minimum voltajı sürekli olarak sağlayabileceği süredir. Pendik akü satış seçenekleri arasından rezerv kapasitesi yüksek olan bir ürünü hemen bulabilirsiniz.
  • Akü Yaşı: Daha yeni aküler, eski akülerden daha iyi performans gösterir ve daha uzun süre dayanır. Aracınız için satın almayı düşündüğünüz yedek akülerin üretim tarihini kontrol ettiğinizden emin olun.
  • Akü Amperi: Soğuk marş amperleri (CCA), akünüzün aşırı soğuk havalarda arabanızı çalıştırma yeteneğini ölçer. Donma koşullarında, motor yağının yoğunlaşması nedeniyle birçok aracın çalıştırılması zordur. Akü satın alırken amper değerine de göz atmalısınız.
Whatsapp