Kartal Lastik Tamiri

Kartal Lastik Tamiri

Kartal Lastik Tamiri

Kartal lastik tamiri hizmetimizde en çok meydana gelen ve bakım hizmetlerini verdiğimiz durumlar arasında neredeyse ilk sırada yer almaktadır. Otomobillerimiz ya da motosikletleriniz; bozuk yollardan, tekerleğin havasının inik olmasına rağmen uzun süreli taşımalar yapılmaktan, araçların kaldırabileceği yüklerden daha fazla ağırlık kaldırma durumlarının meydana gelmesi ve daha pek çok sebeplerden dolayı zarar görebilmektedirler. Ya da araçlarınız seyir halinde iken yolda meydana gelen tekerleklerin patlaması gibi beklenmedik durumlarla karşılaşmanız pek mümkün bir durum olabilmektedir. Bu gibi durumların meydana gelmesini önleyebilmek için araçlarınızın genel bakımlarını yaptırmanız gerekmektedir. Ancak bakımlarını yaptırdığınız halde dış etkenler dolayısıyla da bu durumlarla karşılaşabileceğiniz için telefon numaralarımız üzerinden bizlerle bu bölgede ya da yakın bölgelerde olmanız durumunda hızlıca iletişime geçebilir ve hızlıca destek alabilirsiniz.

Kartal Lastik Tamiri Hizmeti

Hasar almış tekerleklerinize ilk muayeneyi alanında uzman ve oldukça deneyim sahibi ekip arkadaşlarımız tarafından yapılmaktadır. Ekibimiz öncelikle aracınızı kurumumuza yol yardım desteği ile güvenli bir şekilde taşımaktadır. Ardından uzman ekiplerimiz taşıtlarınızda meydana gelen durumu daha iyi anlayabilmek için lastiği yerinden sökerek iç ve dış, şamyel gibi durumlarını kontrol etmektedir. Bu kontroller yapılırken meydana gelen hasarlar belirlenip yamalar ve diğer işlemler yardımı ile sorun çözülmeye çalışılır. Ekiplerimizin ilk müdahalelerinde sizlere bu işlemin tahmini olarak ne kadar süreceği ve ücretinin ne kadar olacağı bilgisi sizlere sunulduktan sonra sizlerin de onayını aldıktan sonra Kartal lastik tamiri hizmetimiz yapılmak üzere ustalarımız iş başına geçmektedir.

Kartal Lastik Tamiri Hizmeti Ücretleri

Araçlarınızın tekerlekleri oldukça önemlidir ve uzun ömürlü olan tekerlekleri seçmek oldukça önemlidir. Ancak en iyi tekerleği almış olsanız bile çeşitli durumlardan dolayı bu tekerlekler zarar görebilmektedir. Bu hususta alanında uzman olan kadromuz ile beraber tamir işlemi gerçekleştirilmektedir. Hasar tespiti yapıldıktan sonra bu hasarın giderilmesi için gerekli işlemler belirlenir. Müşteri memnuniyeti açısından bu işlem ücretlerimiz oldukça uygun ve her bütçeye uygun olacak şekilde tasarlanmaktadır. iletişim kanallarımız üzerinden bizlerle görüşme sağlayabilir ve Kartal lastik tamiri hizmetimizden 7/24 istediğiniz zaman yararlanabilirsiniz.

Whatsapp