İstanbul Lastik Saklama

İstanbul Lastik Saklama

İstanbul Lastik Saklama

Lastikler araçların en önemli parçalarından birisidir. Yazın ve kışın farklı lastikler kullanılırken, lastiklerin hasar görmemesi için depolanması gerekmektedir. İstanbul lastik saklama ile kışın yaz lastiklerinizin hasar almadan korunması sağlanmaktadır. Aynı şekilde yaz geldiğinde yaz lastikleri çıkarılıp, kış lastikleri depoya alınmaktadır. Böylelikle yaz ve kış lastikleriniz mevsim değişikliğinden etkilenmeyerek sapasağlam kalır.

Yazın ve kışın lastik değişimi olduğunda saklanmış olan lastikleriniz rot-balans ayarları yapılmış bir şekilde sizlere teslim edilmektedir. Böylelikle lastik değişiminde ki maliyet de asılmış olmaktadır. Lastik saklama işlemi ile, lastikleriniz daha uzun ömürlü olur. Şık sık lastik almak yerine, mevsim değişikliğinde lastikleri saklamak hem ekonomik hem de daha avantajlıdır.

İstanbul Lastik Saklama Avantajları Nelerdir?

İstanbul lastik saklama, yazın ve kışın lastiklerinizi sigortalı bir şekilde saklamaktadır. Lastikler kullanılmayan dönemde dışarıda bırakılması sonucu hasar görebilir. Bu nedenle lastiklerin güvenli yerlerde saklanması önemlidir. Lastik saklama araç kullanıcılarına birçok avantajlar sağlamaktadır. Bu avantajlardan bazıları şunlardır :

  • Lastikler sigortalı bir şekilde saklandığı için hasar alması söz konusu değildir. Hasar alsa bile gerekli yükümlüler en iyi şekilde sağlanmaktadır.
  • Lastikler güneş ışığından uzak bir yerde muhafaza edilerek daha dayanıklı ve uzun ömürlü olması sağlanmaktadır.
  • Mevsim değişikliğinde lastik değişimi için yer aramanıza gerek kalmadan lastik saklama alnında lastik değişimi yapılmaktadır.
  • Lastikler alanında uzman kişiler tarafından değiştirilmektedir.
  • Lastik saklama ile evinizde depolama ihtiyacını ortadan kaldırmış olursunuz.

İstanbul Lastik Saklama Fiyatları

İstanbul lastik saklama, ekonomik fiyatlar ile değiştirmiş olduğunuz lastikleri saklamaktadır. Birçok avantajlar ile birlikte ekonomik imkanlar sağlamaktadır. Lastik saklama fiyatları genel olarak birbirine yakın olsa da bazı durumlarda değişiklik gösterebilir. Ekipler lastiğinizin saklanması için istenen ücreti saklama öncesinde sizlere belirtmektedir. Bu fiyat doğrultusunda onayınız alınarak saklama süreci başlamaktadır.

Lastik saklama süreci bittikten sonra değişim için gelindiğinde ayrı ücret alınıp alınmayacağını ekipler ile görüşerek belirleyebilirsiniz. Anlaşma sağlanması durumunda lastik değiştirmek için yüksek mevlalar ödemenize gerek kalmadan hem lastik saklama işlemini hemde lastik değiştirme işlemini ekonomik fiyatlara halledebilirsiniz.

Whatsapp