Pendik Lastik Oteli

Pendik Lastik Oteli

Pendik Lastik Oteli Nedir?

Otomobil kullananların yakından bildiği şey, kışlık lastik – yazlık lastik ayrımıdır. Mevsime göre lastik değişimi yapmak, çıkarılan lastiği saklamayı gerektiriyor. Pendik lastik oteli, bu değişimlerde, sürücülerin lastiklerini güvenli bir alanda saklıyor. Lastik oteli ya da diğer adıyla lastik saklama hizmeti, güvenli araç kullanımına zemin hazırlıyor, lastiklerin kullanım ömrünü uzatıyor.

Pendik lastik oteli hizmeti veren Fuat Otomotiv, bu konuda içinizi rahatlatacak bir kaliteye sahip. Lastikleriniz siz tekrar kullanıncaya kadar Fuat Otomotiv mağazalarında saklanıyor. Lastiklerinizi saklamanız için bize teslim ettiğinizde önce temizlik ve bakımdan geçiriyoruz. Tekrar size teslim ederken ise lastiklerin rot – balans ayarlarını yapıyor, güvenle kullanmanızı sağlıyoruz.

Otomobil Lastikleri Nasıl Saklanır?

Pendik lastik oteli, lastiklerinizi en iyi koşullarda saklıyor. Lastik saklamanın koşulu temizlik, uygun ısı ve ışıksız ortama sahip olmaktır. Fuat Otomotiv, lastik tamiri ve bakımı gibi hizmetlerinde gösterdiği titizliği lastik saklama hizmetinde de gösteriyor. Lastikleriniz teslim alınırken çamur, zift, tuz, toz, tuz gibi kirlerinden arındırılarak tazyikli su ile yıkanıyor, kurulanıyor. Akabinde depolanmak üzere kaldırılıyor.

Bu aşamada sürücülerin dikkat etmesi gereken şey; serin, güneş ışığından mahrum ve temiz bir depolama kullanılıp kullanılmadığı olmalıdır. Lastik oteli güneş ışınlarına maruz kaldığında ya da ısıyla buluştuğunda lastiğe zarar veriyor. Nem ve ısı lastik saklamak için asla uygun olmayan iki ölçüttür. Pendik lastik oteli, bu konuda memnuniyetinizi kazanacak özelliklere sahip. Lastiklerinizi tertemiz, dayanıklı ve kaliteli şekilde teslim alabilirsiniz.

Pendik Lastik Oteli Ücreti

Pendik lastik oteli fiyatı hizmetin süresine, hizmetin içeriğine göre belirleniyor. Lastikler, kaliteli bir ortamda, ideal şartlarda saklanıldığı taktirde ortalama 10 yıl daha kullanılabiliyor, kullanım ömrü uzatılıyor. Oto lastik saklama – depolama hizmeti sürücülere bu anlamda avantaj kazandırıyor. İşbu sebeple lastik oteli ücreti istediğiniz hizmetin detaylarına göre size özel hazırlanıyor. Lastik depolamanın süresi, lastik sayısı, ek hizmetler fiyatlarda değişkenlik yaratıyor. Fuat Otomotiv ekibimiz, bu konuda benzersiz bir hizmet vererek size hesaplı lastik saklama şansı sunuyor. Fiyatlar konusunda endişe etmeyin. Ekibimiz, en uygun fiyat teklifleri ile lastiklerinizi güvenle korumanıza yardımcı olmaya hazır.

Whatsapp