İstanbul Rot & Balans

İstanbul Rot & Balans

İstanbul Rot & Balans

İstanbul rot & balans ayarı dendi mi Fuat Otomotiv’in değerli ustaları akla geliyor. Fuat Otomotiv Ailesi olarak uzun yıllardır şehrin her köşesinde hizmet veriyor, sürücülerin otomobil performansını artırıyoruz. Rot – balans ayarı kabul ediyoruz ki çok önemli, hayati bir teknik alandır. Sürücülerin bu konuda hassasiyet göstermesi olası kaza riskini düşürüyor. Ustalarımıza göre araçlar engebeli arazilerde kullanılıyorsa, zorlu koşullarda sarsılarak yol yapıyorsa mutlaka rot – balans ayarı yapılmalıdır. Rot balans ayarı genellikle 5 ila 10 bin kilometrede bir kontrol edilmesi öneriliyor. Ancak bu kilometre asla tek başına baz alınmamalıdır. Gerekli ayarlar yeni yapıldı diye düşünen ve arazide, yokuşlarda, kötü yollarda rahatlıkla araç kullananlar kısa süre içerisinde rot balans ayarını kontrol ettirmelidir. İstanbul rot & balans ayarlarında Fuat Otomotiv’e gelenler, bu konuda yolun ne denli etkili olduğunu bizzat görüyor.

Rot & Balans Ayarı Yaptırılmazsa Ne Olur?

Çoğu sürücünün geçiştirdiği, yeterince önem göstermediği rot balans ayarı hayati önem taşıyor. İstanbul rot & balans ustalarımız, gerekli ayarlar yapılmazsa kişileri ölümcül kazaların beklediğini vurguluyor. Aracın sağ ya da sola meyletmesi, direksiyon ve tekerlekler arasında uyumun olmaması araç hakimiyetini kaybettirmeye yol açar. Sürücülerin hakimiyeti bir anlığına bile kaybetmesi yara ve ölümlü kazalara sebebiyet veriyor, başka araçları da tehlikeye atıyor. Üstelik rot balans ayarı sürüş keyfini de öldürüyor. Aracın sürekli savrulduğunu düşünün, hakimiyeti koruma çabasıyla sürekli gergin ve stresli bir yolculuk geçirirsiniz. İstanbul rot & balans ayarlarını yapan ustalarımız, her araç sahibinin kendi aracının ilk ustası olduğunu belirtiyor, işaretlerin gözlenmesi gerektiğini ifade ediyor. Araçtaki işaretleri fark etmek önlem almanızı sağlar, aracınızın performansını artırmanıza yardımcı olur.

Fuat Otomotiv Ustaları ile Rot Balans Ayarı

Fuat Otomotiv İstanbul Rot & balans ekibi, şehrin her köşesinden gelen araç sahiplerine bu konuda profesyonel hizmet veriyor. Gerekli ayarlamaları yaptıktan sonra kontrol ederek araç teslimi gerçekleştiren ekibimiz, sürücülerin araçlarıyla ilgili diğer konularda da bilgi sahibi olmasını sağlıyor. Aracınızda rot balans ayarının bozulduğuna dair işaretler varsa mutlaka Fuat Otomotiv’e gelin, ustalarımız sizin için kapsamlı bir muayene gerçekleştirsin.

Whatsapp