Anadolu Yakası 7/24 Yol Servisi

Anadolu Yakası 7/24 Yol Servisi

Anadolu Yakası 7/24 Yol Servisi

Yol servis hizmetleri için yolda kalan araçlar için bulunmaz bir nimet, can kurtaran bir hizmettir. Bu yüzden ister uzun yola çıkın isterseniz de işinizden evinize dönün mutlaka telefonun ucunda imdadınıza yetişecek bir yol servisi hizmetiniz bulunsun. Anadolu Yakası 7/24 Yol Servis hizmetleri ile kaliteli hizmet veren Fuat Otomotiv firmamız bugüne değin binlerce kişinin imdadına yetişmiştir. Yol yardım servisleri günümüzde araç kullanımının giderek artması ile birlikte oldukça büyük önem ve hiç olmadığı kadar yüksek talep görmeye başlamıştır.

Anadolu Yakası 7/24 Yol Servisi Avantajları

Aracınıza her ne kadar düzenli ve periyodik bir şekilde bakım yaptırsanız da bazen hiç olmadık zamanlarda ve yerlerde aracınız arza verebilir ve yolda kalabilirsiniz. Endişelenmenize gerek yok zira bunun için yol yardım servislerinden yararlanabilirsiniz. Anadolu Yakası 7/24 Yol Servisi hizmeti veren firmaların başında gelen Fuat otomotiv firmamızdan da bu servis hizmetini kolaylıkla ve tek bir tuşla alabilirsiniz. Anadolu Yakası 7/24 Yol Servisi hizmetlerinin sizlere sağlayacağı bazı avantaj ve kolaylıklar ise şu şekilde olacaktır:

  • İlk başlarda size sunulan hizmet ve teminatların başında çekme hizmeti gelir
  • Yakıtın bitmesi durumlarında yakıt temin hizmeti
  • Lastiğiniz patlamış ve yedekte de lastiğiniz yoksa ya da değiştirecek durumda değilseniz lastik değişim ya da yeni lastik hizmeti
  • Anahtarınızın bozulması, kaybolması ya da çalışmaması durumlarında çilingir servisi hizmeti

Kasko sigortanız varsa eğer sigorta poliçenize yol yardım hizmetini dahil edebilirsiniz böylece herhangi zor bir durumda masrafsız bir şekilde yol yardım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Anadolu Yakası 7/24 Yol Yardım Servisi Fiyatları

Anadolu Yakası 7/24 Yol Yardım Servisi Fiyatları tamamen yol yardım hizmetlerinden ihtiyacınız olan hizmetlere göre şekillenmektedir. Bununla birlikte kaskonuzun olduğu durumlarda yol yardım hizmetleri sigorta poliçenize dahil ise (ki genellikle dahil olmaktadır) yol yardım hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Kasko kapsamında alacağınız yol yardım hizmetlerinde ikame araç temini, yolda kalma durumunda otelde kalma, seyahat tamamlama, tıbbi yardım, yedek parça temini gibi birçok hizmetlerden kusursuz bir şekilde yaralanabilirsiniz. Bu tarz durumlara karşı hazırlıklı olmak ve beklenmedik sorunları çabucak hallederek yol keyfinize devam etmek için bizimle iletişime geçerek yol yardım hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Whatsapp