Anadolu Yakası Lastik Tamiri

Anadolu Yakası Lastik Tamiri

Anadolu Yakası Lastik Tamiri

Ufak tefek hasarlar lastiğinizin değiştirilmesi anlamına gelmez. Kaliteli bir işçilik ile yapılan lastik tamiri ile yeni bir lastik almanız gerek kalmadan aracınız lastiğini yenileyebilir ve asar almış yerleri güzel bir şekilde onarabilirsiniz. Bunun için Anadolu Yakası Lastik Tamiri yapan yerler arasında öncü olan Fuat Otomotiv firmamızdan lastik tamir hizmeti alabilirsiniz. Burada alacağınız lastik tamiri hizmeti ile kısa süre içerisinde lastiğinizi eski sağlığına kavuşturabilir ve ilk günkü gibi yeni ve güvenilir bir şekilde yola çıkabilirsiniz.

Anadolu Yakası Lastik Tamiri Avantajları

Lastiklerinizde gözle görülür şekilde düzensiz bir şekilde hava kaçırma varsa muhtemelen lastiğiniz patlaktır, bu yüzden ya değiştirmeli ya da patladığından şüphelendiğiniz lastiği onarmalısınız. Lastik tamirinin sizlere sağlayacağı birçok farklı avantaj vardı, bunlardan en başında gelenleri ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Her patlayan lastik için yeni bir lastik alırsanız bu sizi ekonomik anlamda bayağı bir zorlayacaktır bu yüzden lastik tamiri sizlere uygun fiyatlarda lastiğinizin eski sağlığına kavuşması için ideal bir çözümdür.
  • Lastiğinizin hasar görmesi durumunda stepne lastiğinizi kullanır kullanmaz, lastiğinizi tamir ettirmelisiniz zira olası diğer patlamalara karşı aracınızda mutlaka yedek lastik bulunması gerekir.
  • Her lastik onarılmayabilir fakat işin ehli olan Fuat otomotiv firmamızın yetkin ustaları lastiklerinizi olabildiğince sağlam ve güvenilir bir şekilde tamir eder, böylelikle yeni bir lastik alma masrafından da kurtulmuş olursunuz.

Lastik Tamiri Yöntemleri

Birçok farklı şekillerde yapılan lastik tamir yöntemlerinden bazıları şu şekilde sıralanabilir:

  • Fitil yöntemi ile Lastik Tamiri: Küçük boyutlu hasarlarda tercih edilen bu yöntemde lastiğe saplanan malzeme çıkarılır ve yerine bir fitil yerleştirilir fitilin içerde kalan kısmı zımparalanırken dış kısmı ise kesilir. Tabi bu işlemden önce fitil sağlam bir yapıştırıcı ile lastikle bütünleştirilir.
  • Yama: En çok bilinen hatta bisiklet lastiklerinde bile kullanılan yöntemdir. Lastik ya da kauçuk benzeri malzemeler ile patlayan yere yama yapılır.

Anadolu Yakası Lastik Tamiri Fiyatları

Lastikte meydana gelen hasara ve boyutuna göre lastik tamir fiyatları değişkenlik gösterir. Bu durumda net bir rakam vermek her zaman için doğru değildir. Patlayan lastikleriniz için uygun fiyatlı lastik tamir hizmetleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp