İstanbul Lastik Tamiri

İstanbul Lastik Tamiri

İstanbul Lastik Tamiri

Lastik, bir aracın en önemli parçalarından birisidir. Araç lastikleri, aracı taşır ve ilerletir. Bu ürünler, sadece aracı taşımakla ya da ilerletmekle yetinmez, aynı zamanda sürüş uyumundan ve konforundan da sorumludur. Lastik Tamiri, darbeler sonucunda hasar gören lastiklerin değiştirilmesi ve yenilenmesi işlemine verilen isimdir. İstanbul Lastik Tamiri yapan pek çok firma arasında en çok tercih edilen Fuat Group Firmamız yetenekli ekibi ile sizler için hizmet vermeye devam ediyor.

İstanbul Lastik Tamiri Yapımı

Lastiklerin ve araç sürüş konforunun ömrünü belirleyen en önemli etkenlerden bir tanesi lastik patlaması ya da lastiğin darbe almasıdır. Bir lastiğin patlaması ve lastiğin darbe alması, diğer lastiklere göre havasının daha çabuk inmesi ve duyarlı sensörler ile kolayca anlaşılabilir. Araç kullanım sırasında lastiğe çivi batması ya da lastiğin darbe alması sonucunda Lastik Tamiri ve lastik değişimi gerekmektedir. Bu durum oldukça donanım gerektirmektedir. Aynı zamanda lastik tamirinin yetenekli ve bilgili bir ekip tarafından yapılması da gerekmektedir. Peki İstanbul Lastik Tamiri Yapımı nasıl olmaktadır? Gelin adımları hep birlikte inceleyelim.

  • İlk olarak patlamış olan ya da darbe almış olan lastik yerinden çıkartılır, iç ve dış muayeneleri yapılır.
  • Lastiğin patlak ya da darbe almış yeri bulunduktan sonra iç tarafı yamalanır ve delik doldurulur.
  • Yaması yapılan lastik tekrardan yerine takılarak tamir işlemi sonlandırılır.

Unutmayınız, gerekli durumlarda yama işlemleri yeterli olmayabilir, bu sebepten ötürü yeni ve sıfır bir lastiğin araca takılması gerekebilir. Bu sebepten ötürü tamir sırasında lastiğiniz hakkında detaylı bilgiyi ekibimiz tarafından albilirsiniz.

İstanbul Lastik Tamiri Fiyatları

İstanbul Lastik Tamiri Fiyatları, yapılan tamirin zorluğuna ve emeğine göre değişkenlik göstermektedir. Lastik tamiri sırasında kullanılan ekstra ürün ve araçlarda fiyatlarda değişkenliğe sebep olmaktadır. Aynı zamanda lastik boyutu da fiyatlarda değişkenlik durumu yaratmaktadır. Örneğin, boyutu büyük olan bir lastiğin tamir sonucunda oluşturduğu fiyat ile, boyutu küçük olan bir lastiğin tamir sonucunda oluşturduğu fiyat birbirine eşit değildir. Bu sebepten ötürü müşterilerimiz için net ve sabit bir fiyat bilgisi vermek doğru değildir. İstanbul Lastik Tamiri Fiyatları hakkında daha net ve daha ayrıntılı bilgi almak için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Whatsapp